Sigla companiei Tracta

Echipa Tracta are concediu de pe 16.02 pana pe 19.02.24 inclusiv. Va multumim pentru intelegere. Revenim cu surprize...

Regulament promotie Aprilie vulcanizare mobilă în Iași 07/03/2024

Perioada concursului: 07.03.2024-01.04.2024

SECȚIUNEA 1. ORGANIZATORUL ȘI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

 1. Concursul desfășurat pe pagina firmei Tracta (denumite în continuare “Concursul”) este organizat de societatea BOG TRACTARI SRL cu sediul în Iași, Str. Aluniș 20 C, înscrisă la registrul comerțului sub numărul J22/4002/2022 , CUI: 47028997, reprezentată prin BOGDAN ACATRINEI, în calitate de Administrator (denumită în cotinuare ORGANIZATOR).
 2. Participanții la Promotie sunt obligați să respecte termenii și condițiile Regulamentului Oficial al Promotiei(denumit în continuare “Regulamentul Oficial”).
 3. Regulamentul oficial este elaborat și va fi dezvăluit în conformitate cu legile aplicabile din România.
 4. Participarea la Promotie prin îndeplinirea condițiilor promotiei(*condiții pentru a beneficia de reducere: completarea formularului atasat de videoclipul promotional promovat de Tracta) va fi considerată acceptare a termenilor și condițiilor Campaniei conform celor prevăzute în prezentul document și în eventualele anexe la acesta.
 5. Vom folosi numele contului tau de Facebook impreuna cu numarul tau de telefon pentru a putea sa te contactam ca sa programam lucrarea si ca tu sa beneficiezi de reducere.
 • Organizatorul (BOG TRACTARI S.R.L) își rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament Oficial în orice moment, anunțând însă publicul, în prealabil, prin folosirea oricăror mijloace. Prin participarea la această Promotie, participanții sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament Oficial și ale legislației aplicabile.

SECȚIUNEA 2. DREPTUL DE PARTICIPARE

 1. La promotia denumit Promotie Aprilie 2024 pot participa toate persoanele fizice (cu vârsta de cel puțin 18 ani, la data înscrierii), cu domiciliul sau reședința în România în Iași sau care locuiesc în chirie în Iași, România.

SECȚIUNEA 3. DURATA ȘI TERITORIUL CAMPANIEI

 1. Campania publicitara se va desfășura în perioada 07.03.2024-01.04.2024 in feed-ul platformei Facebook.
 2. Castigatorii reducerii de 10% vor fi primele 100 de persoane care se inscriu in formularul pus la dispozitie prin videoclipul promotional Tracta.
 3. Campania este valabilă doar pentru persoanele ce locuiesc în orașul Iași si in zonele limitrofe ale sale.
 4. Perioada permisă pentru realizarea acțiunilor menționate mai sus în SECȚIUNEA 1, Articolul 4, este între 07.03.2024 și 01.04.2024. Incepand cu data de 02.04.2024 vom contacta primele 100 de persoane inscrise pentru a programa schimbul anvelopelor de vara.

SECȚIUNEA 4. DESCRIERE PREMII

Primele 100 de persoane ce se inscriu completand formularul de sub videoclipul promotional Tracta, vor beneficia individual de 10% reducere la schimbul anvelopelor de vara.

 1. Premiile nu pot fi modificate, transferate sau ajustate. În cazul refuzului unui câștigător de a beneficia de reducerea câștigata, așa cum este acesta descrisa în Regulamentul Oficial, acesta va pierde dreptul de atribuire a reducerii și se va oferi catre urmatoarea persoana din lista, careia nu i s-a atribuit deja un premiu.
 2. Orice încercare de a frauda / modifica/ falsifica inscrierea va rezulta în închierea oricărei colaborări viitoare între persoana în cauză și Tracta.ro.
 3. Aceste reduceri sunt valabile de la data de 02.04.2024 pana la data de 12.05.2024.
 4. Folosirea reducerilor se va face printr-o programare discutată în prealabil cu echipa Tracta, în funcție de disponibilitate.
 5. Pentru a câștiga premiile de mai sus, participanții trebuie să îndeplinească condițiile menționate la Secțiunea 1, punctul 4 și Secțiunea 2 din prezentul Regulament; Nerespectarea oricăreia dintre acestea (prevederi/condiții) va avea drept consecință anularea participării.

SECȚIUNEA 5: ALEGEREA CÂȘTIGĂTORILOR

 • Primele 100 de persoane care s-au inscris folosind formularul promotional Tracta vor beneficia individual de 10% reducere pentru un singur schimb de anvelope de vara.
Cuprins
Regulament promotie Aprilie vulcanizare mobilă în Iași 07/03/2024
Nume articol
Regulament promotie Aprilie vulcanizare mobilă în Iași 07/03/2024
Descriere
Regulament promotie Aprilie vulcanizare mobilă în Iași 07/03/2024
Autor
Publicator
Tracta
Logo firma
Pornim o discutie?

Related Posts

Deschide conversatia
Ai intrebari?
Tracta Vulcanizare Mobila
Salutari ! Suntem disponibili Non Stop. Cu ce te putem ajuta?
Apeleaza NON STOP!