Sigla companiei Tracta

Echipa Tracta are concediu de pe 16.02 pana pe 19.02.24 inclusiv. Va multumim pentru intelegere. Revenim cu surprize...

Regulament concurs vulcanizare mobilă în Iași 16.01.2024

Perioada concursului: 16.01.2024-30.11.2024

SECȚIUNEA 1. ORGANIZATORUL ȘI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

 1. Concursul desfășurat pe pagina firmei Tracta (denumite în continuare “Concursul”) este organizat de societatea BOG TRACTARI SRL cu sediul în Iași, Str. Aluniș 20 C, înscrisă la registrul comerțului sub numărul J22/4002/2022 , CUI: 47028997, reprezentată prin BOGDAN ACATRINEI, în calitate de Administrator (denumită în cotinuare ORGANIZATOR).
 2. Participanții la Concurs sunt obligați să respecte termenii și condițiile Regulamentului Oficial al Concursului (denumit în continuare “Regulamentul Oficial”).
 3. Regulamentul oficial este elaborat și va fi dezvăluit în conformitate cu legile aplicabile din România.
 4. Participarea la Concurs prin îndeplinirea condițiilor concursului (*condiții de concurs: Like si follow la pagina de Facebook a companiei Tracta, tag la 2 prieteni în postarea concursului si share pe pagina ta, finalizând cu adăugarea cărtii de contact digitale Tracta în agenda telefonului prin scanarea codului pus la dispoziție și descărcarea cărtii digitale de vizită Tracta, sau apasă pe următorul link: https://qrco.de/bei3Lh pentru a adauga cartea) va fi considerată acceptare a termenilor și condițiilor Campaniei conform celor prevăzute în prezentul document și în eventualele anexe la acesta.
 5. Cărtile de vizită digitale conțin doar informatii despre afacerea noastra si nu vor folosi datele dumneavoastră personale in nici un fel.
 6. Instructiuni descarcare carte digitala TRACTA pentru Android si IOS
 • Organizatorul (BOG TRACTARI S.R.L) își rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament Oficial în orice moment, anunțând însă publicul, în prealabil, prin folosirea oricăror mijloace. Prin participarea la această Campanie, participanții sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament Oficial și ale legislației aplicabile.

SECȚIUNEA 2. DREPTUL DE PARTICIPARE

 1. La concursul denumit GIVEAWAY pot participa toate persoanele fizice (cu vârsta de cel puțin 18 ani, la data înscrierii), cu domiciliul sau reședința în România în Iași sau care locuiesc în chirie în Iași, România.

SECȚIUNEA 3. DURATA ȘI TERITORIUL CAMPANIEI

 1. Campania se va desfășura în perioada 16.01.2024-30.11.2024 pe pagina oficiala de Facebook Tracta.
 2. Extragerea câștigătorilor se va face pe baza comentariilor oferite la postarea concursului, pe pagina oficială de Facebook Tracta.
 3. Campania este valabilă doar pentru persoanele ce locuiesc în orașul Iași.
 4. Perioada permisă pentru realizarea acțiunilor menționate mai sus în SECȚIUNEA 1, Articolul 4, este între 16.01.2024 și 16.02.2024 23:59 . Pe data de 18.02.2024 la ora 21:00 va avea loc o extragere live pe Facebook, unde vom folosi random.org pentru a alege numărul postărilor norocoase.
 5. Ulterior, vom trimite voucherele prin E-mail, iar premiile pot fi revendicate până pe data de 30.11.2024.

SECȚIUNEA 4. DESCRIERE PREMII

 • LOCUL 1 ȘI PRIMA EXTRAGERE: 2 SCHIMBURI DE ANVELOPE CE POT FI REALIZATE PÂNĂ LA DATA DE 30.11.2024 ȘI CARE VOR BENEFICIA DE URMĂTOARELE SERVICII ADIȚIONALE, INCLUSE:
  • Demontat anvelope vechi, montat anvelope deținute de client (Avem cheie dinamometrică)
  • Schimb valve defecte / învechite
  • Echilibrare roți
  • Curățare impurități
  • Garanția Tracta (Acordată conform politicii de garanție)
  • Deplasarea în orașul Iași
  • Carte de vizită promoțională Tracta
  • *Până la dimensiunea R23.
 • LOCUL 2 ȘI A DOUA EXTRAGERE: 1 SCHIMB DE ANVELOPE CE POATE FI REALIZAT PÂNĂ LA DATA DE 30.11.2024 ȘI CARE VA BENEFICIA DE URMĂTOARELE SERVICII ADIȚIONALE, INCLUSE:
  • Demontat anvelope vechi, montat anvelope deținute de client (Avem cheie dinamometrică)
  • Schimb valve defecte / învechite
  • Echilibrare roți
  • Curațare impurități
  • Garanția Tracta (Acordată conform politicii de garanție)
  • Deplasarea în orașul Iași
  • Carte de vizită promoțională Tracta
  • Până la dimensiunea R23.
 • LOCUL 3 ȘI A TREIA EXTRAGERE: 1 REPARAȚIE PANĂ PE TERITORIUL ORAȘULUI IAȘI (DACĂ ANVELOPA ESTE TĂIATĂ, NU VOM SUPORTA COSTUL ANVELOPEI NOI) și 10% reducere la următoarele 2 schimburi de anvelope efectuate până la finalul perioadei campaniei.
  • Până la dimensiunea R23.
 1. Premiile nu pot fi modificate, transferate sau ajustate. În cazul refuzului unui câștigător de a beneficia de premiul câștigat, așa cum este acesta descris în Regulamentul Oficial, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului și se va extrage alt câștigător.
 2. Voucherele conțin coduri de identificare unice, iar orice încercare de a frauda / modifica/ copia voucher-ul după atribuirea lui, va rezulta în închierea oricărei colaborări viitoare între persoana în cauză și Tracta.ro.
 3. Câștigătorii vor intra în posesia voucher-urilor după o discuție avută în prealabil cu echipa Tracta, după extragere. Echipa Tracta va transmite voucherele digitale pe E-mail.
 4. Aceste vouchere sunt valabile de la finalizarea extragerii și până la data de 30.11.2024, ora 23:59.
 5. Folosirea voucherelor se va face printr-o programare discutată în prealabil cu echipa Tracta, în funcție de disponibilitate.
 6. Pentru a câștiga premiile de mai sus, participanții trebuie să îndeplinească condițiile menționate la Secțiunea 1, punctul 4 și Secțiunea 2 din prezentul Regulament; Nerespectarea oricăreia dintre acestea (prevederi/condiții) va avea drept consecință anularea participării.

SECȚIUNEA 5: ALEGEREA CÂȘTIGĂTORILOR

 • Câștigătorii concursului de pe pagina de Facebook Tracta vor fi aleși prin random.org la data de 18.02.2024, ora 21:00, într-un live efectuat pe pagina de Facebook Tracta.
Cuprins
Regulament concurs vulcanizare mobila in Iasi 16.01.2024
Nume articol
Regulament concurs vulcanizare mobila in Iasi 16.01.2024
Descriere
Aceasta pagina descrie regulamentul concursului organizat pe pagina de facebook https://facebook.com/profile.php?id=61554854747002.
Autor
Publicator
Tracta
Logo firma
Pornim o discutie?

Related Posts

Deschide conversatia
Ai intrebari?
Tracta Vulcanizare Mobila
Salutari ! Suntem disponibili Non Stop. Cu ce te putem ajuta?
Apeleaza NON STOP!