Sigla companiei Tracta

Echipa Tracta are concediu de pe 16.02 pana pe 19.02.24 inclusiv. Va multumim pentru intelegere. Revenim cu surprize...

Vulcanizare mobila non stop in Iasi? 0749-636-606

Cauciuc avariat ce necesita servicii de vulcanizare mobila

Anvelopa defecta? Suna la Tracta pentru vulcanizare mobila non stop in Iasi, apasand AICI, iar noi te ajutam imediat. Gata, acum poti rasufla ușurat, nu?

Cum te poate ajuta Tracta pe partea de vulcanizare mobila?

  • Echipa noastra de tehnicieni experimentati in vulcanizare non stop va veni la tine și va rezolva problema rapid.
  • Utilizam echipamente moderne si materiale de calitate pentru reparatii durabile si sigure.
  • Daca anvelopa defecta nu poate fi reparata, avem o gama variata de anvelope de inlocuire, potrivite pentru toate tipurile de vehicule, iar echipa noastra de vulcanizare mobila non stop va sta la dispozitie!

Care sunt riscurile deplasarii cu o anvelopa defecta?

Conducerea cu o anvelopa defecta prezinta riscuri semnificative pentru siguranta ta si a celor din jur, iar viata are prioritate!

  • Poti pierde controlul masinii, iar derapajele si accidentele pot avea consecinte grave asupra dumneavoastra si a persoanelor dragi.
  • De aceea, este esential sa acorzi o atentie deosebita starii anvelopelor tale si sa actionezi imediat in cazul unei defectiuni.
  • In unele cazuri minore, poti incerca sa schimbi roata cu una de rezerva, dar aceasta este o solutie temporart si trebuie sa consulti un specialist in vulcanizare mobila pentru o reparație adecvata.
  • Verifica mereu anvelopele inainte de a pleca la drum pentru eventualele situatii neplacute care pot aparea pe parcurs. Statisticile accidentelor din Romania in ultimii ani sunt destul de mari, conform statisticilor Info Trafic, iar viata trebuie sa reprezinte o prioritate pentru fiecare dintre noi!

Ce pret are serviciul de vulcanizare mobila non stop oferit in Iasi?

  • Pentru operatiunile care nu necesita demontarea rotii, pe orice distanta in interiorul orasului Iasi, pretul pleaca de la 100 RON. In functie de numarul de roti afectate, se aplica si reduceri de pana la 30%.
  • Pentru operatiunile complexe si complete, pretul pleaca de la 200 RON. In functie de numarul de roti afectate, se aplica si reduceri de pana la 30%.

Apeleaza acum Tracta la 0749-636-606 pentru o oferta de pret conform situatiei tale.

Cuprins
Vulcanizare mobilă non stop în Iași? Apelează 0749-636-606.
Nume articol
Vulcanizare mobilă non stop în Iași? Apelează 0749-636-606.
Descriere
Tracta oferă servicii de vulcanizare mobilă non stop în Iași dar și în zonele limitrofe rapid și eficient. Consultă acest articol pentru a afla mai multe detalii și chiar prețul acestui serviciu.
Autor
Publicator
Tracta
Logo firma
Pornim o discutie?

Related Posts

Deschide conversatia
Ai intrebari?
Tracta Vulcanizare Mobila
Salutari ! Suntem disponibili Non Stop. Cu ce te putem ajuta?
Apeleaza NON STOP!